INDKØBSKURV: Ved betaling
TIL KURV
Til forsiden
Rødvine
Hvidvine
Rosévine
Mousserende vine
Dessertvine
Sherry
Delikatesser
Køb billet her
Økologiske - og Biodynamiske vine

TILMELD NYHEDSBREV

Nyheder fra vinkælderen, information om kommende vinrejser samt andre relevante oplysninger ...


  

Nyhedsmail

Med jævne mellemrum sender Thingstedhus en e-mail til interesserede kunder om nyheder, specielle tilbud, restpartier og så videre. Ønsker du også disse e-mails, kan du tilmelde dig ved at udfylde og sende formularen til venstre.

Du kan altid framelde dig igen ved at indtaste din e-mail adresse og så klikke på knappen "Frameld".

Nyhedsbrev pr. 12. september 2018:
 Vinhøst hos Schiena

Puglia (eller Apulien - som det hedder på dansk) 

er den region i det sydøstlige Italien, der udgør “hælen” i den italienske støvle. Ingen andre steder i Europa har de nyeste vinifikationsmetoder sammen med begrænsning af udbyttet, grundig udvælgelse af druerne og udnyttelse af den nyeste viden givet et løft i kvaliteten af vinene som i Puglia. Det betyder, at mange af vinene fra Puglia de senere år kommet op til international klasse. Den solrige støvlehæl giver meget modne og sukkerholdige druer, som igen giver kraftige, mørke og fyldige vine. 

Vingården Schiena blev startet af Giuseppe Schiena, da han i 1993 købte 30 hektar vinmarker i Francavilla Fontana på Salento-halvøen i Puglia. Snart blev hans vine kendt og værdsat for deres høje kvalitet og at han er én af regionens dygtigste vinmagere bekræftes af de utallige medaljer og andre anderkendelser, som hans vine løbende har modtaget.

  "Smagekassen" består af 6 fl. som er:
 

1 fl. Tre Compari, Primitivo Salento IGT
kr. 79,50

 

1 fl. Enneoro, Negroamaro, Salenti IGT
kr. 79,50 

 

1 fl. Dama Rosato, Negroamaro, Salento IGT
kr. 99,50

Druerne høstes manuelt i begyndelsen af september og efter vinifikationen lagrer vinen i 5 måneder på ståltanke. Farven er rubinrød og duften minder om modne frugter som blommer, solbær og kirsebær. Smagen er fyldig og rund og med fin balance mellem fylde og bløde tanniner. Velegnet til retter med rødt kød og fuglevildt. 

 

Enneoro, Negroamaro Salento er lavet på Negroamaro-druer fra Salento. Druerne høstes manuelt i begyndelsen af september. Farven er dyb mørkerød og duften minder om modne sorte bær. Smagen er fyldig og rund og i den lange eftersmag fornemmes et fint strejf af orientalske krydderier. Velegnet til fyldige retter og gode oste.

 

Denne spændende rosé fra Schiena i Puglien er lavet 100% på druen Negroamaro.
Farven er dyb rosa og duften minder om sommerblomster i fuldt flor. Smagen er på én gang både fyldig og frisk og med en liflig og frugtrig eftersmag med noter af hindbær og jordbær.
God som en aperitif eller til pasta, hvidt kød og fisk.
 

1 fl. Impero, Primitivo di Mandurie DOP
kr. 99,50

 

1 fl. Messapico, Salice Salentino DOP 
kr. 99,50

 

1 fl. Angioino, Primitivo di Manduria DOP
kr. 138,50

Impero Primitivo di Manduria er lavet på manuelt høstede Primitivo-druer fra vinmarker i Sava. Vinen har en mørkerød farve og duften minder om modne frugter som kirsebær og blommer. Smagen er rund og fyldig og med et fint strejf af krydderier. Den lange eftersmag er ren og tør og med en dejlig forfriskende frugt. Velegnet til vildt, lamme- og oksekød og til ost.

 

Messapico er lavet på Negroamaro og Malvasia Nera, som naturligvis er høstet i hånden. Den har en flot dyb rød farve og duften minder mest af alt om duften af sommerens blomsterflor. Den kraftige smag er rund og fyldig og den lange eftersmag er både blød og venlig og med noter af mørk chokolade. Velegnet til vildt, lamme- eller oksekød og til god ost.

 

Angioino er lavet på 100% Primitivo-druer fra vinmarker omkring Sava. Farven er dyb mørkerød og duften minder
om solmodne røde kirsebær
og blommer tilsat et fint strejf af vanilje. Smagen er fyldig og rund og i den lange eftersmag er der strejf af både lakrids og vanilje. Meget velegnet til vildt, okse- og lammekød og til gode modne oste. Også rigtig god som ”meditationsvin”.


Normalprisen for de 6 flasker er kr. 596,00
Tilbudspris på smagekassen med
6 fl. er kun kr. 450,00
Du sparer kr. 146,00 = 24,5%

Tilbudsprisen gælder kun fra den 13. september til og med den 22. september.
Ønskes tilbudskassen leveret, pålægges der kr. 100,00 i fragt.

 

Med venlig hilsen

"THINGSTEDHUS"

Du kan framelde dig mailinglisten her  

N.B. Vinimport ApS
THINGSTEDHUS
Skanderborgvej 29
8751 Gedved
Tlf. 75 66 40 88

CVR-nr. 27 29 90 75

www.thingstedhus.dk
info@thingstedhus.dk

 

Vore faste åbningstider er:

Torsdage: kl. 15.00 - 18.00
Fredage: kl. 13.00 - 18.00
Lørdage: kl. 10.00 - 14.00

Passer åbningstiderne dig ikke, er du velkommen til
at kontakte os. Så finder vi en tid, som passer dig.

N.B. Vinimport Aps THINGSTEDHUS Skanderborgvej 29, 8751 Gedved T: 75 66 40 88 F: 75 66 40 99 M: info@thingstedhus.dk W: thingstedhus.dk CVR-nr. 27 29 90 75